Новости

У Великодні свята на Миколаївщині більше 600 поліцейських забезпечуватимуть правопорядок

Сегодня 13:15
У Миколаєві та області охорону публічного порядку і безпеки здійснюватимуть понад 600 поліцейських, представників добровольчих формувань територіальних громад та військовослужбовців біля 246 храмів.

В Миколаєві горе-підприємці набирають безкоштовну воду, щоб потім продавати її

Сегодня 11:00
Днями на «гарячу лінію» ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» надійшов дзвінок від мешканця міста, який розповів, що на точку видачі води за адресою: вул. Крилова, 50і вже не вперше приїздить автівка, яка набирає воду у ємність, аби в подальшому використовувати її для продажу.

Зниження ризику корупції: посол Данії розповів, як над цим працюють в Миколаєві

Сегодня 09:18
В українських партнерів голосно звучать питання щодо підзвітності грошей, які вони дають нашій країні. На якому рівні знаходиться антикорупційна робота у співпраці Данії та Миколаївщини, в інтерв'ю РБК-Україна розповів посол Данії у Києві Оле Егберг Міккельсен.

На Миколаївщині родини загиблих бійців ЗСУ за власні гроші облаштовують село

Вчера 17:00
У селі Зелений Яр, що на Миколаївщині, батьки загиблих бійців Збройних сил України за власні гроші побудували капличку та допомагають розбудовувати парк. Сільрада підтримала ініціативу та допомогла з благоустроєм.

Відновлення Миколаївщини: як міжнародні партнери допомагають регіону?

Вчера 14:49
У Миколаївській області триває робота з відновлення інфраструктури. Так вже від початку 2024 року регіон уклав два меморандуми про співпрацю з міжнародними партнерами. Такою інформацією поділилась заступниця директора департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Анастасія Тодорова.

Страницы